Za Leskovac ZAJEDNO: Kriminalci i lopovi dobijaju odlikovanja a građani koji štite čistu zemlju se kažnjavaju

LESKOVAC

Grupa građana „Za Leskovac Zajedno“ pozvala je “nosioce političke vlasti, policiju i nosioce pravosudnih funkcija da još jedanput razmisle i povuku podnete prijave protiv udruženja građana, novinara, pojedinaca, jer su sačuvali našu zemlju za svu našu decu, i istovremeno obaveštava građane da će preduzeti sve mere u cilju njihove zaštite, a najbolja zaštita biće smena sadašnjih vlastodržaca”.

“GG „Za Leskovac Zajedno“ je organizovala javno okupljanje građana na „širokoj čaršiji“ u centru Leskovca na kojem je izražen protest protiv usvajanja „Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi“ i „Zakona o eksproprijaciji“. Na skupu je bio prisutan veliki broj građana koji su na taj način izrazili svoje nezadovoljostvo usvojenim zakonima.

Kao posledica čvrsto izražene volje građana Srbije da se bore protiv ovakvih zakona, koji se donose u interesu stranih država, velikih stranih kompanija i domaćih tajkuna, ova vlast je bila primorana da odustane od tih zakona. Predsednik koji je tvrdio da ga niko i nikad ne može naterati da promeni te zakone kao i poslanici koji jednoglasno usvajaju a zatim takođe jednoglasno odbijaju te iste zakone su još jednom pokazali svoje pravo lice, a to je da će se povući i pokušati da umanje bes građana i sačekati neki bolji trenutak da to što su naumili sprovedu u delo.Upravo zbog takve namere preduzeli su opsežnu operaciju zastrašivanja pobunjenih građana podnošenjem prekršajnih prijava protiv ogromnog broja građana koji su učestvovali u protestima širom Srbije, dovodeći sve nas u šizofrenu situaciju da je vlast priznala svoje loše namere i greške povlačeći već donete zakone istovremeno optužujući i kažnjavajući građane koji su očigledno opravdano ukazivali na njihove greške. Kriminalci i lopovi sa članskom kartom partije na vlasti dobijaju odlikovanja i priznanja a građani koji štite čistu vodu, čist vazduh i čistu zemlju se kažnjavaju.

GG „Za Leskovac Zajedno“ poziva nosioce političke vlasti, policiju i nosioce pravosudnih funkcija da još jedanput razmisle i povuku podnete prijave protiv udruženja građana, novinara, pojedinaca, jer su sačuvali našu zemlju za svu našu decu, i istovremeno obaveštava građane da će preduzeti sve mere u cilju njihove zaštite, a najbolja zaštita biće smena sadašnjih vlastodržaca”, navodi se u saopštenju ove Grupe građana.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
razmena zarobljenika
razmena zarobljenika
2 godine pre

Zatrazite hapsenje onih sto su nedoklepane zakone predlagali, usvajali, pa ih razmenite za vase sto su to dokazali, ali su ih uhvatili dok su srusili cvecarki cvece na putu do pravde.

Pregazilo vas sve vreme
Pregazilo vas sve vreme
2 godine pre

Ja bi najradije zamenio Nešu i Šembu za dvojicu nekih naših Haških pritvorenika.Kao i ovog profesora Dragoljuba koji kao da je pao s marsa. Takav je bio i na vlasti.

Vasa
Vasa
2 godine pre

Jedan od pametnijih i realnijih komentara koje sam pročitao. Ljudi od 60 + godina trebaju da učestvuju u promenama, ali ne i da budu lideri. Čovek od 60 godina u politici ne može a da ne bude već nebrojeno puta korumpiran i politički i na sve druge načine. Predlažem Neši i Šembi da se povuku.

Cile
Cile
2 godine pre
Odgovori  Vasa

Slažem se i ja.

Nikola
Nikola
2 godine pre
Odgovori  Vasa

Glumci