Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
mrsava opozicija
mrsava opozicija
3 godine pre

U skupstini vrede samo dva govornika:Semba i Zdravkovic! Savic je moralno kompromitovan,mada zanimljiv. Profesori, mladji je vise u kabinetu vlasti iza ledja svojih kolega, a stariji u prazno teoretise jer kao prvi covek opstine nista nije uradio, oni nemaju tezinu. Palmina palma pravi ladovinu vlasti u skupstini, gleda u nebo i sve se krsti dok aminuje odlukama vlasti. Peric manje poznat ko domacin u Pecenjevacki kraj,vise ko nosac kravate u skupstini, nista posebno. Tatina strucnjakinja s diplomom nepoznatog porekla i dobropoznate visoke plate ranga direktora NSZ. Stvarno vrede samo Semba i samo Zdravkovic. Ostali nisu vredni pomena.
Generalno, politicari opozicije su lenja sorta ljudi. Mrzi ih da sede u skupstini, mrzi ih da se bore bez licnog interesa. A siromasan narod duhom i materijalno, zeli idealne opozicionare spremne da poginu za ideale, za narod. Ovi danas, su samo za sebe. Sem Sembe i Zdravkovica, borili si se satima, spremali danima.

zaje.no
zaje.no
3 godine pre

Smešno… Bojkot breee!!!
p.s. Ovi Bobištaneri izgleda ništa drugo sem politike ne znaju… Olja, Neša, Filipović, sve vedete …

Kič
Kič
3 godine pre
Odgovori  zaje.no

Ko u Leskovcu bojkotuje, mislite vas 30 što bojkotuje nešto vredite ? Zar niste svi na državnim jaslama kao paraziti (možemo poimenice). . .muka mi je i da pišem o vama …

politicarenje u bobiste
politicarenje u bobiste
3 godine pre
Odgovori  Kič

Pa pisi poimence, nasa imens vrede,mi smo izgradili svoja imena, ne preti na prazno kad neces da kazes.

Prava snaga
Prava snaga
3 godine pre
Odgovori  Kič

To im Cvetanovic skupio potpise. Umesto da bojkotuju, oni se dogovorili sa naprednjacima, pa nas mole da ih ne kritikujemo. Prodane duse.