ZA LAKŠE KRETANJE HENDIKEPIRANIH OSOBA

LESKOVAC

Na današnjoj  101. sednici Gradskog veća Centru za socijalni rad odobreno je 145.200  dinara, za izradu idejnih projekata kojima će se olakšati upotreba javnih objekata hendikepiranim osobama.

Centar za socijalni rad obratio se Gradskoj upravi za društvene delatnosti radi obezbeđivanja finansijskih sredstava za izradu idejnog projekta za izgradnju rampe u Centru za socijalni rad i Sigurnoj kući i idejnog projekta rekonstrukcije sanitarnih čvorova i izgradnje lifta u samom Centru. U dopisu Centra priložen je i dopis Zaštitnika građana u kojom se navodi da postoje saznanja da je Centar za socijalni rad fizički nepristupan osobama sa invaliditetom, pa se može pokrenuti postupak preispitivanja zakonitosti i pravilnosti rada Centra.

Gradsko veće je usvojilo izveštaj centralne komisije za popis Gradske uprave grada Leskovca sa stanjem na dan 31. 12. 2015. godine.

Usvojen je i izveštaj komisije za rešavanje u upravnom postupku u drugom stepenu i za rešavanje sukoba nadležnosti, sa 13. sednice komisije održane 3 marta. Radi se o odlučivanju Gradskog veća kao drugostepenog organa o upravnim stvarima iz izvorne nadležnosti grada.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare