Za brži platni promet POS terminali u Gradskoj upravi

VRANJE

Građani Vranja ubuduće će moći takse i naknade da plate elektronski preko POS terminala.

U saradnji sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Srbije, obezbeđeno je pet POS terminala. Cilj je unapređenja elektronskih usluga lokalne samouprave,

Plaćanje platnim karticama na POS terminalima na šalterima Gradske uprave gde se i podnose zahtevi za budžetske korisnike predstavljaće uštedu vremena čekanja u redovima, otkloniti potrebu odlaska do pošte ili banke i povećati efikasnost u pružanju usluga jer se skraćuje procedura podnošenja zahteva. 

Dva aparata su postavljena u Uslužnom centru Gradske uprave, a po jedan u matičnoj Gnjilanskoj službi u Ulici Nemanjinoj 83, u prostorijama Odeljenja Komunalne policije i Komunalne inspekcije u Ulici Save Kovaćevića 3 i u Odeljenju za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno stambene delatnosti i zaštitu životne sredine u Ulici Ive Lole Ribara 1.

Zahvaljujući POS terminalima biće osavremenjen rad Gradske uprave, koja je u prethodnom periodu preduzela niz mera za unapređenje elektronskih usluga na lokalnom nivou.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare