Za 15 dana oktobra korona virus odnela 31 život u vranjskoj bolnici

VRANJE-SURDULICA-VLADIČIN HAN-BUJANOVAC-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE

U protekla 24 sata u kovid bolnici u Vranju preminio je jedan pacijent, od posledica ovog opasnog virusa. Za 15 dana oktobra bitku sa korona virusom izgubila je 31 osoba. Samo jedan dan u ovom periodu je bio bez smrtnih slučajeva.

Broj umrli od korone je mnogo veći, ali nadležni ne saopštavaju koliko ih je sa ovog područja preminulo u kovid bolnicama u Kruševcu, Nišu i Beogradu.

U dva kovid objekta Zdravstvenog centra hospitalizovano je 109 pacijenata. Svi bolesnici imaju korona virus i upalu pluća. Na kiseoniku su 63 osobe.

U toku jučerašnjeg dana Na bolničko lečenje primljeno je 11 pacijenata, a otpušteno 18, od kojih je jedan transportovan za Kruševac.

Na osnovu dobijenih rezultata analiza uzoraka 489 osoba iz Pčinjskog okruga, ustanovljene su 143 zaražene osobe korona virusom.

U Vranju kao najvećem mestu u okrugu registrovano je 76 novih slučajeva, Surdulici 27, Vladičinom Hanu 26, Bujanovcu 10, Bosilegradu tri i Trgovištu jedan, poslednji su zvanični podaci Gradskog štaba za vanredne situacije.

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 90 prvih od ukupno 288 pregle

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare