Vulin u Kopnenoj zoni bezbednosti , u bazi kod Kuršumlije

KURŠUMLIJA

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike policije i vojske u bazi Šušnjak u Kopnenoj zoni bezbednosti i poručio da je svaki pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova spreman da zaštiti Srbe gde god oni živeli, posebno na teritoriji južne srpske pokrajine, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

„U Kopnenoj zoni bezbednosti stanje je mirno i u potpunosti pod kontrolom. Na svakom delu naše teritorije red i zakon se poštuju i čuva se imovinska i lična sigurnost svakog građanina naše zemlje“, istakao je Vulin.

Vulin je još jednom naglasio da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su u Kopnenoj zoni bezbednosti, kao i pripadnici Vojske Srbije, spremni da izvrše svako naređenje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

„Nasilje na prostoru Kosova i Metohije nije opcija i nasilje nad Srbima na prostoru južne srpske pokrajine ne može da se sprovede bez odgovarajućeg odgovora naše države. Kao što je rekao predsednik Vučić „martovski pogrom“ se više nikada neće ponoviti“, rekao je Vulin a prenosi Biro MUP-a Srbije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare