Vukovci otputovali na šestodnevno nagradno putovanje

LESKOVAC

Na nagradnu šestodnevnu ekskurziju otputovali su svi srednjoškolci nosioce Vukove diplome. Njih 80 imaće priliku da obiđu Jagodinu, Kragujevac, Beograd, Novi Sad, Suboticu, Palić, Frušku goru, Sremske Karlovce i druga mesta Srbije u organizaciji Grada Leskovca i Kancelarije za mlade. U ovu svrhu izdvojeno je 11 miliona dinara. Srećan put i lep provod najboljim učenicima je poželeo gradonačelnik Gorna Cvetanović rekavši da, na osnovu onoga što su do sada postigli, su garancija uspešne i dobre budućnosti Leskovca i naše Srbije.

„Vaša inteligencija, vaš rad, znanje, vera u sebe treba svakoga dana da budu u centru svih, pa i medijske pažnje, jer se samo znanjem i vrednim radom u životu pobeđuje. Nagrada grada Leskovca je dodatni podstrek da ne posustanete, da istrajete, podrška vašoj mladosti i trudu, a sve što kao lokalna samouprava radimo, gradimo, stvaramo, činimo da biste ovde, u vašem rodnom gradu pronašli svoje mesto pod suncem.“

Vanja Ivančević, svršeni učenik Gimnazije, i budući student Fakulteta organizacionih nauka, zahvalio se u ime nagrađenih na poklonu.

„Nama ovo mnogo znači zato što zbog korone prethodne dve godine nismo mogli da putujemo na ekskurzije, tako da je nama ovo jedno lepo zajedničko druženje. Ako se ne varam Leskovac, je jedina opština koja ima ovakav vid nagrađivanja svojih najboljih đaka. Želim svojim drugovima da poželim lep provod i srećan put.”

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare