Vukovci otišli na nagradnu ekskurziju

LESKOVAC

U Skupštinskoj sali grada Leskovca priređen je ispraćaj za 85 vukovaca iz leskovačkih srednjih škola.

 

Oni su kao nagradu za uložen trud i odlične ocene na poklon od grada dobili nagradnu ekskurziju. Želeći im srećan pun i lep provod gradonačelnik Goran Cvetanović je istakao da nije ni najmanje lako biti najbolji.

 

„To je zadatak koji zahteva mnogo odricanja, rada, a upravo zbog toga vas Grad Leskovac nagrađuje na ovaj skroman način. Ovakve nagrade predstavljaju i motivaciju, ali i dobar pokazatelj da se trud, rad i pozitivna energija uvek isplate. Drago mi je i da ovo nagradno putovanje, koje održavamo po četvrti put, polako postaje tradicija. Mi cenimo vaš trud i vaše znanje, jer mladi ljudi poput vas su naše najveće bogatstvo. Vi ste naši ambasadori znanja, najbolji predstavnici svoga grada i zato smo ponosni na vas. Za nagrađivanje najboljih učenika u tekućoj godini, gde između ostalog spada i ova ekskurzija, grad Leskovac je izdvojio gotovo 20 miliona dinara, a to planiramo da radimo i ubuduće.“

U ime nagrađenih učenika zahvalila je Sofija Dimitrijević rekavši da na ovaj način lokalna samouprava pokazuje brigu o mladima, kao i da se svaki trud isplati i biva nagrađen.

Tokom šestodnevne ekskurzije maturanti će obići Kragujevac, Beograd, Dunavom otići do Petrovaradina, Sremske Karlovce…

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare