Vučić ubedljivo u Bujanovcu, Jeremićev najbolji rezultat

BUJANOVAC

Predsednik Opštinskog odbora SNS u Bujanovcu Nenad Mitrović rekao je  danas za JUGpress da su , time što su najviše glasova dali Aleksandru Vučiću , gradjani te opštine  pokazalo da gradjani Bujanovca najvise poverenja imaju u Vučića, upravo zbog politickog kotinuiteta i  stabilnosti.

“Postovacemo i one gradjane koji su bili protiv Aleksandra Vucica”, istakao je Mitrovic.

U celoj Srbiji, predsednicki kandidat Vuk Jeremic je imao najbolji rezultat u opstini Bujanovac, rekao je za JUGpress koordinator tima Vuka Jeremica za opstinu Bujanova i predsednik Opštinskog odbora  Narodnog pokreta Srbije Sasa Arsic.

“Ocekivali smo vise glasova, ali,  s obzirom na medijski mrak koji je trenutno u Srbiji, zadovoljni smo postgnutim rezultatima. Ovo je tek pocetak price”, rekoa je Arsić i dodao  “ona će se e nastaviti u narednom periodu, jer ce Narodni pokret Srbije, ciji sam ja poverenik za opstinu Bujanovac i koji je dao podrsku Vuku Jeremicu, nastaviti svoje aktivnosti u cilju boljeg zivota svih gradjana Srbije”.

” Svim gradjanima zelim ” sve najbolje” u narednih pet godina jer ce im sreca biti potrebna”, porucio Arsic.

” Očekivana pobeda Aleksandra Vucica”, kaže za JUGpress  i predsednik bujanovacke opstine Šaip Kamberi.

“Što se izlaznosti,  odnosno neizlaznosti Albanaca tice, oni su postovali stav svih albanskih politickih partija da ne daju glas ni jednom kandidatu jer niko od njh nije pokazao interesovanje za nase probleme”, kaze Kamberi .

“Nijedan od njih se nije pojavio da razgovara sa nama niti je trazio nasu podrsku”, dodao je Kamberi.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare