Vučić u Niškoj Banji

NIŠ

Premijer Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas u Niškoj Banji potpisivanju Ugovora Ministarstva privrede i kompanije “Integrated Micro-Electronics, Inc” .
Ugovor su potpisali ministar privrede Goran Knežević i izvršni direktor kompanije Žil Bernar.Potpisivanjem ovog ugovora omogućsno je da se u Nišu izgradi fabrika koja će zapošljavati 1250 radnika.
Vučić je rekao je da se ponosi time što će Niš postati centar regiona. Veliku zaslugu za to ima I Vlada Srbije .

Poručio je predstavnicima IME  da želi da vidi 1.250 zaposlenih, da budu zadovoljni sa porodicama u Niškoj banji i da da veoma raduje što je ugovor potpisan.

Izgradnja počinje na leto.

U ovoj fabrici radiće 200 visokoobrazovanih kadrova, rečeno je danas.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izrazio je danas zadovoljstvo zbog potpisanog ugovora o izgradnje nove fabrike u tom delu Srbije i zahvalio premijeru što stvara uslove da građani na jugu Srbije žive bolje nego ranije.On je rekao da svi mi imamo razloga da verujemo sa više optimizma u dane koji će doći.

“Ovo je još jedan veliki i značajan dan u životu našeg grada. Potpisali smo ugovor za još jednu fabriku i veliku investiciju ukupne vrednosti od 30 miliona evra”, rekao je Bulatović novinarima po potpisivanju ugovora o dodeli sredstava za ovaj investicioni projekat.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare