Vučić: Srbija će imati stabilnu vladu

BEOGRAD

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija imati stabilnu i čvrstu Vladu Srbije, a na pitanje da li je Ivica Dačić novi premijer Srbije “jer to svi pričaju”, odgovorio je – “pa svi pričaju”.

Večeras će Ana i Marija otvoriti šampanjac, Jelena i Dana, one to zaslužuju, a ne ja, rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Mi imamo svoj štab, na ozbiljan način se bavimo politikom, imamo posmatrače na biračkim mestima,  ljudi rade ozbiljno svoj posao, problem je što ne poznajete zakon, rekao je Vučić i dodao da su rezultati takvi kakvi su i ne mogu se promeniti.

To što gospoda iz RIK neće da rade noću, to je druga priča, dodao je on.

Vučić je rekao da su ga nagovorili da u kampanji izlazi iz frižidera, ali da je to bilo pametno jer je osvojio 60 odsto glasova.

Pomenuli ste Vranje, e tamo sam osvojio 65-67 odsto, tamo smo uradili autoput, kada su otišli investitori, doveli smo druge bolje, radimo stadion, stanove za bezbednjake, Vranjsku Banju obnavljamo i tamo sam dobio 80 odsto, rekao je Vučić.

Nisam dobijao najviše tamo gde žive bogati, a pobeđivao sam tamo gde su siromašni upravo zato što smo dosta uradili da ne budu više toliko siromašni. Vi mene nećete da oneraspoložite. Budite veseli, sigurna ruka vas vodi kroz budučnost, naglasio je Vučić.

Neobično mi je drago što će Tomislav Žigmanov biti u parlamentu, rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Ne možete da mi pronađete nijednu lošu, tešku reč o Hrvatskoj, jedino što ste vi radli svakoga dana stotine i stotine tekstova protiv mene i ja sam se tome smejao, jer razumem šta je politika, nekome ne odgovara snažna i jaka Srbija, rekao je Vučić.

Vućić je rekao da će Srbija biti još snažnija i da će dati  sve od sebe da ti odnosi budu bolji i snažniji.

Nemojte da tražite da se izvinjavamo, već da gledamo kako u budućnosti da jačamo odnose, rekao je Vučić.

Predstoje nam pregovori po pitanju nafte, cene gasa, vodićemo politiku vojne neuralnosti koja je dobila pdošku, nećemo se pridriživati vojnim savezima. U Srbiji niko neće proterivati Dostojevskog iz škola, neće iz opera proterivati Čajkovskog i trudićemo se da zadržimo korektne i partnerske odnose sa Rusijom, zaključio je Vučić.

Proslava u izbornom štabu SNS nastavljena je uz trubače i šampanjac.

Izvor: FoNet

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare