Vučić: Skaj ili skajp

VLADIČIN HAN

Ljudi, ja nemam pojma šta je to skaj telefon, aplikacija, ali plašim se da neki ljudi iz političkog života znaju i to ćemo saznati u narednom periodu, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da je on prvih dana mislio da je reč o skajpu.

Ja to nemam pojma, ja imam jedan telefon, menjam ga jednom u dve godine kada ga polomim. Ja sam pobrkao skajp – oni me sve ispravljali – kažu skaj, rekao je Vučić novinarima u Vladičinom Hanu.

Kad neko laže, pa ne zna šta će sa sobom, a laže jer polazi od sebe, rekao je Vučić.

Na pitanje da li je policija, ako je pratila komunikaciju pripadnika grupe Veljka Belivuka mogla da spreči neka od ubistava, Vučić je rekao da će biti odgovora, da nekih već ima i da ne treba pokazivati nestrpljenje.

Ima tu i drugih stvari, oni kad se sreću, ljube se grle, pa ne možete reći da li je neko nekog oteo kad se cmaču i ljubakaju, rekao je Vučić i najavio da će odgovore dati nadležni organi koji su na izvanredan način obavili posao, hrabro i odgovorno.

Komentarišući navode da protiv njega i nije podneta krivična prijava, Vučić je rekao da je prijava podneta i ušla je u redovnu proceduru Tužilaštva za organizovani kriminal.

Molim ih da ubrzaju procedure, da odem još jednom na poligraf za sve što su lagali prethodnih dana i svako pitanje dobiće adekvatan, tačan i istiniti odgovor, a na nadležnim organima je da kažu da li sam pao ili prošao, rekao je Vučić.

Upitan o izjavama hrvatskih zvaničnika povodom akcije “Oluja” i komentara da Srbija vodi jalovu politiku, Vučić je rekao da će se na kraju godine prema ekonomskim parametrima videti ko vodi jalovu politiku.

Mi želimo najbolje odnose sa Hrvatskom, ali ne zaboravljamo Jasenovac, Jadovno, Prebilovce, Oluju i Bljesak, rekao je Vučić.

Uvek smo spremni na svaku vrstu razgovora, dogovora i saradnje, ali nemojte da nas terate da se izvinjavamo što ste nam proterivali stotine hiljade ljudi, naglasio je on.

Vučić je rekao i da je zadovoljan sastankom sa predstavnicima opozicije i zvaničnicima iz Republike Srpske, navodeći da su pored kritika na račun vlasti, od tih opozicionih lidera mogli da čuju i odgovornu politiku o pitanjima RS i Kosova.

Ove druge ne interesuje ništa osim kako će da menjaju Vučića, a RS, ni Kosovo ih ne zanimaju, rekao je Vučić uz ocenu da su oni predstavnici opozicije koji su bili na sastanku “platili cenu kod tajkunsko finansirane javnosti”.

Izvor: FoNet

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare