Vučić prisustvovao početku izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Vranju

VRANJE

Drugog dana posete Pčinjskom okrugu u okviru kampanje kampanje „Budućnost Srbije“ predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Vranju prisustvovao početku izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti.

Vrednost izgradnje stanova u Vranju je 746,7 miliona dinara. U prvoj fazi u Vranju će biti izgrađeno 186, a u drugoj 198 stanova, po ceni od 400 evra po kvadratnom metru. LJudi koji kupuju te stanove u gradovima osim, Beograda, Niša i Novog Sada, među kojima spada i Vranje, moći da dobiju dodatne državne subvencije, rekao je Vučić.

„Mi ne sanjamo i ne zamišljamo budućnost, mi je gradimo. Svesni smo koliko ta budućnost zavisi od nas, našeg rada, truda, spremnosti da je napravimo“, rekao je Vučić u obraćanju građanima.

On je dodao da će pripadnici službi bezbednosti u Vranju vezati svoj život za jug Srbije i da će i građani biti sigurniji jer će znati ko ih čuva i ko im pomaže da se osećaju sigurno.

„To je život za više od 8.000 porodica, znači budućnost za njih i sigurnu budućnost za sve nas. Kada smo razmišljali gde da gradimo stanove, nadali smo se ovakvim mestima, gde je deo infrastrukture izgrađen, vrtići, škole. Ovo mesto je toliko lepo da sam siguran da će oni koji grade u drugim gradovima, u Mitrovici, Kraljevu, Nišu, Novom Sadu, Beogradu, želeti da na ovakvim mestima budu građeni stranovi“, rekao je Vučić.

„Idemo napred, idemo u sutra i gradimo zemlju svoje dece. Idemo pravo u budućnost“, poručio je Vučić i zahvalio radnicima koji će vredno raditi na izgradnji stanova.

Svečanosti u Vranju su prisustvovali ministri Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović, direktor BIA Bratislav Gašić, gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, predstavnici vojske, policije i mnogi građani.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Alexa
Alexa
5 godine pre

Samo napred. Buducnost Srbije pocinje sa juga