Vučić odlikovao i bivšu direktorku muzeja koja je izgubila 11 spora sa zaposlenima

LESKOVAC

Doskorašnja direktorka leskovačkog Narodnog muzeja Mira Ninošević dobila je srebrnu medalju za zasluge i izuzetne zasluge i postignute rezultate u radu na polju srpske kulture i muzeologije .

Tako je jedno od najviših odlikovanja, koje se dodeljuje povodom Dana državnosti, dobila žena koja je na teret javnoj ustanovi, u kojoj je bila direktorka, ostavila, između ostalog, 11 presuda (za sada) sa značajnim iznosom za odštetu zaposlenima koji su ih dobili na sudu a zato što im je Ninošević nezakonito menjala sistematizacije i smanjivala plate.

Presude će morati da plaća muzej, što znači da će, zapravo, biti naplaćene od građana Leskovca iz budžeta grada.

Mira Ninošević je kadar gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

9 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Verobulj
Verobulj
11 meseca pre

Dobila je medalju za oko gušu, a za oko ruke čujemo uskoro će zveckav i srebrni lisičiki.

komunalna radi selektivno
komunalna radi selektivno
11 meseca pre

pa da je utesi

Miki
Miki
11 meseca pre

Lele kad Vučko sazna istinu!

Kriminalni SNS milje
Kriminalni SNS milje
11 meseca pre
Odgovori  Miki

Vucic nece saznati. On ne hoda zemljom. On leti, lebdi ko svetac ili svitac da svetli ovom narodu put u buducnost. Njemu se niko ne obraca, ne sme, on nikog ne pita, ne slusa,ne cuje. Katastrofa. A mediji su rezimski i niko nece da ovu istinitu vest objavi danas. Jedino na N1 da je pustite, ili u Vece s Ivanom Ivanovicem ili 24 casa s Kesicem. Nasjite put da se cuje istina. Naravno, potrebne su vam i te presude, ko dokaz, da nije rekla kazala ko on s Djilasom. Godinama Djilas ovo i ono i nijedna prijava niti presuda nikada protiv Djilasa.

Najgori su na vrhu
Najgori su na vrhu
11 meseca pre

Vucica, poput Meska, sluze i slusaju gori od njega. Da bi ga slusali i sluzili bolji, potrebno je da ga postuju. Ko danas postuje predsednika koji javno pohvaljuje Meska uprkos svim aferama. Lančano nadole i Mesko za pohvalu ima Mire Ninosevicke. Osobe sa integritetom,koje drze do sebe, gade se i groze na ovakve izbore, predloge, nagradivanja. Ali, kazu da, samo ko ima putera na glavi je dobrodosao u njihov krug. Zato sto su krivci najposlusniji. E sad dolazimo do toga zasto i nas vakcinisane proveravaju, ne veruju nam u inostranstvu da smo vakcinisani. I evo dokaza. Uhapsene doktorke davale lazna uverenja. Zasto me to ne cudi u zemlji bandita, lazova, prevaranata, gde su na vrhu najgori kao uzor, umesto na dnu gde im je kao najgorima mesto.

djura
djura
11 meseca pre

Respekt!

Crno im se piše
Crno im se piše
11 meseca pre
Odgovori  Miki

Čitaš li ti sebe? Šta kad Vučko sazna? Pa i on je isto neznalica i neradnik. Nikad nije radio, nikad nije učio. Možda na fakultetu za ispite, ali uči se ceo život. U suprotnom čovek je ceo život običan duduk, NULA.

Draga
Draga
11 meseca pre

Slika i prilika stanja u državi! Sramota za grad Leskovac. A ti narode plaćaj iz svog džepa bahaćenje dotične osobe i onog ko je tu postavio.