Vučić odlikovao i bivšu direktorku muzeja koja je izgubila 11 spora sa zaposlenima

LESKOVAC

Doskorašnja direktorka leskovačkog Narodnog muzeja Mira Ninošević dobila je srebrnu medalju za zasluge i izuzetne zasluge i postignute rezultate u radu na polju srpske kulture i muzeologije .

Tako je jedno od najviših odlikovanja, koje se dodeljuje povodom Dana državnosti, dobila žena koja je na teret javnoj ustanovi, u kojoj je bila direktorka, ostavila, između ostalog, 11 presuda (za sada) sa značajnim iznosom za odštetu zaposlenima koji su ih dobili na sudu a zato što im je Ninošević nezakonito menjala sistematizacije i smanjivala plate.

Presude će morati da plaća muzej, što znači da će, zapravo, biti naplaćene od građana Leskovca iz budžeta grada.

Mira Ninošević je kadar gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

9 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Verobulj
Verobulj
2 godine pre

Dobila je medalju za oko gušu, a za oko ruke čujemo uskoro će zveckav i srebrni lisičiki.

komunalna radi selektivno
komunalna radi selektivno
2 godine pre

pa da je utesi

Miki
Miki
2 godine pre

Lele kad Vučko sazna istinu!

Kriminalni SNS milje
Kriminalni SNS milje
2 godine pre
Odgovori  Miki

Vucic nece saznati. On ne hoda zemljom. On leti, lebdi ko svetac ili svitac da svetli ovom narodu put u buducnost. Njemu se niko ne obraca, ne sme, on nikog ne pita, ne slusa,ne cuje. Katastrofa. A mediji su rezimski i niko nece da ovu istinitu vest objavi danas. Jedino na N1 da je pustite, ili u Vece s Ivanom Ivanovicem ili 24 casa s Kesicem. Nasjite put da se cuje istina. Naravno, potrebne su vam i te presude, ko dokaz, da nije rekla kazala ko on s Djilasom. Godinama Djilas ovo i ono i nijedna prijava niti presuda nikada protiv Djilasa.

Najgori su na vrhu
Najgori su na vrhu
2 godine pre

Vucica, poput Meska, sluze i slusaju gori od njega. Da bi ga slusali i sluzili bolji, potrebno je da ga postuju. Ko danas postuje predsednika koji javno pohvaljuje Meska uprkos svim aferama. Lančano nadole i Mesko za pohvalu ima Mire Ninosevicke. Osobe sa integritetom,koje drze do sebe, gade se i groze na ovakve izbore, predloge, nagradivanja. Ali, kazu da, samo ko ima putera na glavi je dobrodosao u njihov krug. Zato sto su krivci najposlusniji. E sad dolazimo do toga zasto i nas vakcinisane proveravaju, ne veruju nam u inostranstvu da smo vakcinisani. I evo dokaza. Uhapsene doktorke davale lazna uverenja. Zasto me to ne cudi u zemlji bandita, lazova, prevaranata, gde su na vrhu najgori kao uzor, umesto na dnu gde im je kao najgorima mesto.

djura
djura
2 godine pre

Respekt!

Crno im se piše
Crno im se piše
2 godine pre
Odgovori  Miki

Čitaš li ti sebe? Šta kad Vučko sazna? Pa i on je isto neznalica i neradnik. Nikad nije radio, nikad nije učio. Možda na fakultetu za ispite, ali uči se ceo život. U suprotnom čovek je ceo život običan duduk, NULA.

Draga
Draga
2 godine pre

Slika i prilika stanja u državi! Sramota za grad Leskovac. A ti narode plaćaj iz svog džepa bahaćenje dotične osobe i onog ko je tu postavio.