Vučić najavio dolazak nemačke kompanije u Vranje

BEOGRAD-VRANJE

Samo dva dana posle teksta Regionalne informativne agencije JUGpress o radnicima Geoxa koji su još uvek bez posla i njihovog podsećanja da je predsednik Aleksandar Vučič obećao da će da dodje u Vranje u spetembu zbog njihovih problema ali s eto nije desilo, stiglo je novo obećanje.

Vučić je poslednjeg dana 2021. godine najavio da u Vranje u februaru stiže jedna nemačka kompanija koja je, po njegovim rečima “mnogo solidnija i bolja od Geoksa” i koja će da zaposli oko 1.000 radnika.

Ocenio je da je to “veliki događaj za Vranje, Pčinjski okrug i jug Srbije”.

„Toliko sam srećan zbog toga jer smo se mnogo namučili sa tim Geoksom, nije fer to što su uradili, to se ne radi, time ostavljate loš utisak za sve investitore, čak i iz te zemlje”, rekao je Vučić u prazničnom intervjuu za K1 televiziju.

On je rekao i da je juče ujutro dobio pismo od svog savetnika za privredu Jerga Heskensa i da nove nemačke kompanije pokazuju veliki interes za Srbiju.

„Biće nam dobra godina sa mnogo dobrih investicija, biće izvanrednih vesti samo da sačuvamo ovaj nivo investicija, da sačuvamo mir”, rekao je Vučić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare