Vranju donirano 40 sadnica platana

VRANJE

Kao podršku u očuvanju životne sredine i u znak dobre saradnje na realizaciji postojećih projekata Kompanija „Millennium Team“ donirala je 40 sadnica platana Vranju.

Ovo drveće biće zasađeno u Bulevaru Nikole Tesla. Prvi platan simbolično su posadili gradonačelnik Vranja i šef gradilišta u tom  gradu na projektu „Čista Srbija“.

Nedavno je u ovoj ulici zasađeno prvih 20 sadnica platana i ova donacija je nastavak saradnje sa ovom kompanijom izjavio je gradonačelnik.

„Na ovaj način pokazujemo da gradsko rukovodstvo i „Millennium Team“, pored infrastrukturnih aktivnosti, vode računa i o društveno – korporativnoj odgovornosti. Ona podrazumeva i brigu o ukupnom vizuelnom identitetu našeg grada. Grad Vranje i „Milennium Team“ imaju izuzetnu saradnju, jer već druga generacija učenika Srednje ekonomske škole obavlja stručnu praksu u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju u Vranjskoj Banji, po principu dualnog obrazovanja“, rekao je Milenković.

U okviru programa ozelenjavanja, u planu je i sadnja drvoreda u Francuskoj kao i u ulicama Vase Smajevića, Zmaj Jove i Ivana Cankara. Za šest poslednjih godina zasadili smo oko 1.500 sadnica u našem gradu, dodao je gradonačelnik.

„Kompanija „Millennium Team“ neguje koncept društveno –  odgovornog poslovanja i kroz razne akcije koje smo pokrenuli trudimo se, ne samo da pružimo podršku mestima gde poslujemo, već i da projekti koje pokrećemo imaju i ekološki karakter. Tako smo prošle godine prilikom početka projekta u Vranju donirali 20 sadnica platana, koje se sada nalaze u istom bulevaru. Kako projekat „Čista Srbija“ protiče u planiranoj dinamici, a zasađeni platani se u međuvremenu prilagodili sredini, odlučili smo da simbolično, godinu dana kasnije ponovimo dobru akciju“, izjavila je Aleksandra Adžić, zadužena za odnose sa javnošću u ovoj kompaniji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare