Vranjski socijalisti obeležili 32 godine od osnivanja

VRANJE

Na svečanosti koja je u subotu održana u Omladinskom kulturnom centru u Vranju povodom značajne godišnjice od osnivanja partije prisustvovali su članovi, pristalice i simpatizeri SPS kao i prijatelji i partneri sa kojima socijalisti sarađuju svih ovih godina. Među gostima su bile i stranačke kolege iz Pčinjskog i Kosovsko-Pomoravskog  okruga.

„S obzirom da nam se približavaju partijski izbori, vreme je da iz prethodnog perioda izvučemo određene pouke, da sada podvučemo crtu i odmerimo snage. Mi ćemo se do 17. decembra baviti unutarpartijskim pitanjima, u toku su izbori i konsultacije u Mesnim odborima i organizacijama, nakon čega će u novembru biti opštinska izborna konferencija u Vranjskoj Banji i Vranju, a onda ćemo  delegate pripremati za kongres SPS-a koji će biti održan 17. decembra u Beogradu, rekao je predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić.

On je podsetio na 16. oktobar 1990.  kada je održana prva izborna opštinska konferencija socijalista Vranja i izabrano prvo partijsko rukovodstvo, napominjući da 2020. i 2021. godine svečanosti SPS nisu održavane zbog pandemije korona virusa.

Pre svečanosti socijalisti su priredili koktel i prijem za predstavnike partija iz grada, kome su prisustvovale i stranačke kolege iz Jedinstvene Srbije i Srpske napredne stranke.

Pristigli su brojni telegrami čestitke partijskih kolega iz najvišeg vrha stranke.

Minutom ćutanja odata je pošta preminulim članovima, pristalicama i simpatizerima stranke u prethodne dve godine.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare