Vranjski SNS : Predsednik Vučić je dokazao da je pravi borac za očuvanje srpskog nacionalnog identiteta

VRANJE

Delegacija Srbije predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem u Vašingtonu, učinila je 4. septembra čitavu Srbiju ponosnom, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju.

Dalje se navodi da je “Fotografija predsednika Aleksandra Vučića u Ovalnom kabinetu Bele kuće sa američkim predsednikom Donaldom Trampom obišla  čitav svet i najavila nove stranice svetske istorije.

Uprkos niskim udarcima koji su dolazili od strane opozicije iz Srbije, pregovarački tim vođen Aleksandrom Vučićem potpisao je istorijski sporazum o bilateralnoj saradnji sa SAD, koji je isključio međunarodno priznanje lažne države Kosovo, što je najveća pobeda Srbije u ovom veku.

Predsednik Aleksandar Vučić je po ko zna koji put opravdao ogromno poverenje građana Srbije, vrativši ono što je do skora bilo za Srbiju potpuno izgubljeno. Braneći srpski narod, istoriju i tradiciju, još jednom je dokazao da je pravi borac za očuvanje srpskog nacionalnog identiteta”, stoji u saopštenju vranjskih naprednjaka.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare