VRANJSKI SNS OPTUŽUJE ANTIĆA ZA “SKANDALOZNI NAPAD NA PREMIJERA”

VRANJE

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju saopštava da je skandalozni napad gradonačelnika Vranja Zorana Antića, na premijera Aleksandra Vučića još jedan dokaz da Socijalistička partija Srbije planira da se okrene savezu sa novim DOS-om i strankama koje žele da Srbiju izoluju od sveta i vrate u mračnu prošlost, i da sa njima formira vladu, kažu vranjski naprednjaci.

 

“Ovaj Antićev napad, posle svih napada koji su stizali od strane Mrkonjića, Ružića i ostalih visokih funkcionera SPS-a, pokazao je koliko je premijer Vučić bio u pravu kada je govorio da će se SPS pridužiti opoziciji i sa njima formirati vladu, samo kada bi imali jedan glas više od SNS-a.

Pitamo Antića zašto mu smeta to što država Vranju pomaže u privlačenju investitora? Da li je Atić protiv otvaranja novih radnih mesta i zapošljavanja Vranjanaca? Takođe, zanima nas i to da li je naprasno postao vidovit, pa zna da će biti nekakvih navodnih nepravilnosti na izborima? Da li je to princip rada SPS-a, pa misli da se svi tako ponašaju?

Ili li se možda Antić toliko uplašio volje građana i gubitka vlasti, da već sada pokušava da nađe alibi zbog budućeg izbornog debakla?

Gradski odbor SNS Vranje poručuje Antiću da je građanima Vranja poznato ko su pravi majstori u izbornim krađama, što smo imali priliku da osetimo na svojoj koži, tokom poslednjih 26 godina, u svakom izbornom ciklusu. Poručujemo mu i da se ne igra voljom Vranjanaca koji žele budućnost za sebe i svoju decu, investicije, fabrike, radna mesta, koji žele da pošteno rade i žive od svog rada, i imaju evropski životni standard, a ne žele povratak u prošlost punu lopovluka, bahatosti i krađe narodnih para”, navodi vranjksi SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare