Vranjski SNS odgovara Stranci slobode i pravde

VRANJE

U još jednom u nizu saopštenja Stranke slobode i pravde isprovociranim opštom nemoći da se odbrani lopovluk Dragana Đilasa, svedočimo besramnom napadu na aktuelnu vlast koja je rešena da iskoreni sve posledice bivše tajkunske vlasti, saopštio je vranjski SNS.

“Smehotresno je, a istovremeno žalosno, to što sama ideja „lažnih humanitaraca”, potiče od onih čiji je lider i osnivač, u vreme dok je bio deo vlasti, godišnje izvlačio raznim finansijskim malverzacijama iz državnog budžeta i po 80 miliona evra, stvarajući od ispodprosečnog biznismena sa 70 hiljada evra kapitala, tajkuna čije kompanije dostižu od 2004. godine 619 miliona evra kapitala, što je imalo za posledicu strmoglavo siromašenje građana Srbije sve do smene vlasti 2012. godine.
Tragedija je utoliko veća ako uzmemo u obzir da je sav taj novac građana Srbije putem finansijskih malverzacija ispumpavan na ofšor račune na Mauricijusu, Hong Kongu, Švajcarskoj, Moldaviji i ko zna gde još, jer je tekuća istraga obuhvatila 53 doskora tajna računa Dragana Đilasa u 17 različitih zemalja!
Bizarno je to što tražite od Srpske napredne stranke ono što se nalazi u posedu vašeg gazde i osnivača. Svesni smo i toga da vas plaća da ga branite neosnovanim napadima koji imaju za cilj da skrenu pažnju javnosti sa najveće afere ovog veka, ali će upravo Zakon o poreklu imovine, na koji se sami pozivate, staviti tačku na decenijsku pljačku Srbije u režiji tajkuna Dragana Đilasa.
I da ne bude da se baš u ničemu ne slažemo sa svojim političkim neistomišljenicima, tačno je da ste mlada stranka, ali i to da nikada niste i nećete biti deo vlasti, jer se u Srbiji poštuje volja građana, a preziru pljačkaši i izdajnici.
„Dan posle” će biti onaj koji će označiti kraj međunarodne finansijsko – kriminalne mreže najvećeg lopova i lažova bojkotaške opozicije Dragana Đilasa”, saopštio je vranjski SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare