Vranjski SNS na saopštenje SSP

VRANJE

Prljava kampanja Stranke slobode i pravde (SSP) pred predstojeće predsedničke i parlamentarne izbore je od nekadašnjih naznaka nasilništva, prerasla u ono što je čitavoj srpskoj javnosti odavno jasno, osvajanje vlasti na ulicama krvoprolićem i opštom anarhijom, saopštio je danas vranjski SNS reagujući na saopštenje SSP.


“Kako drugačije objasniti „zabrinutost” SSP-a u poslednjem saopštenju vezanu za brojnost policijskih snaga koje će imati zadatak da zaštite pripadnike aktuelne vlasti od naroda koji će ih „juriti po ulicama“? I nije to usamljena želja SSP-a, već i vlasnika Đilasovkih Info – Vranjskih koji je kumovao naslovu pravdajući donaciju vrednu milion i dvesta hiljada dinara.
Da li nam već danas otvoreno dajete do znanja da spremate bratoubilački rat građanskih razmera da bi ostvarili pozicije vlasti za koje ste odavno potrošili sve demokratske modele osvajanja vlasti?
Nemojte misliti da niko ne zna da su pojedini radnici Sportskog saveza zapravo iz redova Stranke slobode i pravde i da ponasve nepopularnim metodama, pretvarate tu nekolicinu svojih pristalica u tobožnje revolucionare u želji da pokrenete nešto daleko većih razmera, za šta, budimo realni, nemate podršku u narodu.
Žalosno je i to što se u, ponavljamo, prljavoj kampanji koju vodite protiv gradskog rukovodstva, koristite neistinama i izbegavate činjenicu da se Sportski savez kao i svi klubovi finansiraju projektno, što znači da imaju zakonsku obavezu da podnose svoj godišnji program na osnovu kojeg dobijaju sredstva od Grada, ali da usled neodgovornog poslovanja, dodeljena sredstva nisu opravdali i upravo je to razlog što ih nisu dobili za tekuću godinu.
O sportu se generalno vodi računa, naročito na polju njegovog unapređivanja o čemu svedoči činjenica da sport funkcioniše i da klubovi u Vranju ne trpe. Ne izostaju ni rezultati koji svedoče o uspešnosti sporta u gradu.
Kako god, budući da je SSP uzeo pod svoje interese Sportskog saveza, umesto nadoknada koje potražuju, dobiće beznačajnu i kratkoročnu medijsku pažnju i ništa više. Realno je očekivati da su njegovi radnici postali deo afere poznate javnosti kao „Veritas papiri” padajući na taj način u dužničko ropstvo lidera stranke koju zastupate, Dragana Đilasa.
Iskreno se nadamo da toliko nisko nisu pali”, navodi se u saopštenju SNS u kome nije objašnjeno šta tačno znači pretnja pri kraju saopštenja da ” budući da je SSP uzeo pod svoje interese Sportskog saveza, umesto nadoknada koje potražuju, dobiće beznačajnu i kratkoročnu medijsku pažnju i ništa više”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare