Vranjski SNS izvređao Narodnu stranku zbog saopštenja o seksualnom uznemiravanju i mobingu

VRANJE

Taman kada pomislite da poraženi politikant Vuk Jeremić i njegovi sledbenici u Vranju neće smeti od srama da se više javljaju iz mišijih rupa u koje su ih građani Srbije oterali oni se jave nekakvim saopštenjem, saopštio je danas vransjki SNS.

“Očigledno gospoda iz Narodne stranke lokalnu politiku shvata kao kafanski rekla-kazala politički diskurs i prosto ne znamo kako da definišemo ovaj kvazi politički ispad u vidu polupismenog saopštenja.

Gospodo, vi čijeg lidera slave u Prištini kao heroja nezavisnog Kosova, vi koji na albanskom jeziku vodite kampanju za izbore na Kosovu i Metohiji, vi koji ste sve uništili dok ste bili na vlasti, nemojte samo vi da nas učite lepom ponašanju. Sve ste rešili pa ste našli da nama držite pridike kako treba da se stranka ponaša prema svojim članovima. Nego, gospodo koji je to vaš funkcioner uhapšen ili smenjen dok ste bili na vlasti i pljačkali i uništavali rođenu državu? Jel moguće da su u nezapamćenoj pljački svi vaši bili pošteni, a niko lopov?

I taj koga pominjete znate da nije više predsenik opštine! Na stranu to što sudski organi nisu dali konačnu reč.

Nije vas sramota da govorite o nasilju. Vi koji ste izvršili nasilje nad pola miliona radnika dok ste bili na vlasti. Koliki ste stručnjaci najbolje pokazuje činjenica da ste podelili pola miliona otkaza, za samo četiri godine svoje vlasti, kao i da ste odmah nakon 2000. godine uništili i zakatančili čak i fabrike koje su uspele da prežive NATO bombardovanje?
A jel treba da vas podsećamo da su vaše siledžije pretukle članove biračkih odbora u Vranju i Bujanovcu?

Znamo da vam smeta što će uskoro biti otvorena velelepna zgrada Pozorišta, što su krenuli radovi na izgradnji ulice Bore Stankovića, što se uveliko realizuje komunalni program, završavaju zgrade za pripadnike službi bezbednosti, što Vranjska Banja dobija novi izgled, što država ulaže u zdravstvo više nego ikada, što…

Kao što vidite naš zadatak je, između ostalog, i da se borimo protiv lopova kao što ste vi i ostatak Saveza. I kao što vidite ne ide nam loše, na momente čak i odlično.

A što se tiče događaja koji ste opisali, mi kao i uvek pozivamo nadležne da što pre reaguju i utvrde sve okolnosti. Mi zaista nemamo toliko političke hrabrosti da bilo koga unapred osuđujemo. A pored toga, to i nije naš posao. Naš posao je, kao što smo već rekli, da se borimo protiv lopuža kao što su Jeremić, Đilas i ostali iz Saveza.

Nismo baš sigurni da u vašem saopštenju, koje su preneli tzv. portali, ima bar i malo istine, ali smo sigurni da bi vaš povratak na vlast značio potpunu propast Srbije”, navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare