Vranjski SNS čestitao građanima predstojeće praznike

VRANJE

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju čestitao je građanima  predstojeće novogodišnje i božićne praznike sa željom da ih provedu u zdravlju, miru i blagostanju.

„Sa zadovoljstvom naglašavamo da je godina na izmaku bila uspešna i blagodarna i da se u svim oblastima života ide uzlaznom putanjom, a da su mnogi realizovani projekti otvorili nove perspektive razvoja naše sredine.

Verujemo da ćemo i u nastupajućoj godini nastaviti sa ovakvim tempom u radu na dobrobit sugrađana kojima izražavamo zahvalnost na strpljenju i posvećenosti u njihovim svakodnevnim zalaganjima.

U Novoj 2020. godini nadamo se još boljim rezultatima i većim poslovnim uspesima. Osnovni cilj je da građani žive bolje, lepše i zadovoljnije.

Dani praznika neka nas ohrabre i daju snagu da prevaziđemo teškoće i iskušenja i neka to bude vreme za radost, zajedništvo i toleranciju.

Hvala vam za poverenje koje ste nam poklonili i neka vas u Novoj godini prate blagostanje i dobrota, a praznične dane provedite u sreći i veselju“, kaže se u čestitki GrO SNS Vranje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare