Vranjski „Simpo“ prodaje „Simpo cveće“

VRANJE-VRANJSKA BANJA

„Simpo“ iz Vranja uskoro će ostati bez još jednog svog preduzeća. Reč je „Simpo cveću“ u Vranjskoj Banji koji će uskoro dobiti novog vlasnika.

Objavljen je oglas za prodaju ovog preduzeća što će doprineti konsolidaciji stanja u kompaniji „Simpo“, ali i omogućiti nova radna mesta, izjavio je medijima narodni poslanik Slaviša Bulatović.

On je dodao da postoji nekoliko ozbiljnih kupaca zainteresovanih za kupovinu pomenutog preduzeća:

„Prema nekim mojim saznanjima postoji nekoliko ozbiljnih kupaca koji su zainteresovani za kupovinu navedenog preduzeća i duboko verujem da će „Simpo cveće“ već na prvoj prodaji za petnaestak dana dobiti novog vlasnika. Ovo je jedna od najlepših vesti do sada kada je u pitanju oporavak i razvoj same Vranjske Banje, ali zaista nije bilo jednostavno doći do samog objavljivanja oglasa, jer su tri godine bile potrebne da se reše svi problemi i prevaziđu sve prepreke, kako bi oglas mogao biti objavljen“, kaže Bualatović.

Narosni poslanik ističe da su generalni direktor „Simpa“, Slađan Disić i državni sekretar, Dragan Stevanović uradili  ogroman posao koji će imati pozitivne efekte na dalje poslovanje i konsolidaciju poslovanja u ovoj vranjskoj kompaniji.

„Ali ono što je najbitnije za Banjčane je stvaranje mogućnosti za otvaranje novih radnih mesta u Vranjskoj Banji. To je još jedan dokaz da je Vranjska Banja krenula krupnim  koracima napred. Mogu slobodno da kažem da njen razvoj u ovom trenutku više niko ne može da zaustavi“, izjavio je narodni poslanik Bulatović.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x