VRANJSKI ODBOR LDP NAPUSTIO STRANKU

VRANJE

 

Gradski odbor Liberalno demokratske partije (LDP) u Vranju saopštio je danas da je na sednici odrzanoj 28.01.2016. jednoglasno doneo odluku o kolektivnom istupanju iz clanstva.

 

„Potez koji danas povlacimo dugujemo jedni drugima, kao i svim onim divnim ljudima, koji su u proteklih deset godina na bilo koji nacin svoje znanje, ljubav i posvecenost ulagali u svaki momenat postojanja ovog odbora“, navodi se u saopštenju u kome se dodaje da je „LDP, nastala na energiji otklona od propalih politika Tadica i Kostunice, dugo vremena  bila jedino pristojno mesto u kome je vredelo biti.Slepim insisitiranjem na neprirodnoj koaliciji sa SDS-om i po svaku cenu preslikavanjem te koalicije u svim gradovima i opstinama, za koju nisu dobili podrsku nijednog odbora u Srbiji, LDP čini svoj poslednji kompromis sa suštinom“ .

 

„Danas mi u Vranju na glas izgovaramo ono sto svi nasi prijatelji, clanovi i glasaci u citavoj zemlji misle…Ostajemo ponosni na svaki trenutak proveden u LDP-u, ne zeleci da vise ucestvujemo u obesmisljavanju i rusenju jedne sjajne ideje nastale bas onog 5. novembra 2005. godine“, navodi se u ovom saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare