Vranjski naprednjaci prvi predali izbornu listu za lokalne izbore

VRANJE

Gradskoj izbornoj komisiji, Srpska napredna stranka u Vranju, u petak, u 11 časova, predala je listu kandidata za odbornike Skupštine grada sa 65 imena.

Listu je, kao ovlašćeni predlagač koalicije „Aleksandar Vučić – za našu decu“ predao Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS. 

Aktuelni gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, koji je prvi na listi medijima je izjavio da je to pobednička lista i da je sastavljena od uglednih, cenjenih i poštovanih ličnosti, lekara, profesora, poljoprivrednika i nestranačkih ličnosti.

„Na listi je skoro 50 odsto novih ljudi u odnosu na listu iz 2016. godine. 

Lista treba da nastavi ono što smo tada započeli, a to je da vodimo Vranje u napredak, progres i nove perspektive. Pokazali smo u protekle četiri godine da znamo da upravljamo gradom. Zatekli smo mnogo problema koje smo sistematski i sistematično počeli da rešavamo“, rekao je Milenković.

On je dodao da je grad finansijski konsolidovan, da su rešeni mnogi kapitalni projekti koji su na realizaciju čekali više godina i da će se nastaviti sa ulaganjima.

Vranje je prva lokalna samouprava u Srbiji koja je na vreme pripremila lokaciju i sve što je neophodno za izgradnju jeftinih stanova za pripadnike službi bezbednosti. Pred nama su novi izazovi, kazao je Milenković.

Na kraju je poručio da je   „Glas za SNS i Koaliciju „Aleksandar Vučić – za našu decu“ siguran glas za bolju budućnost Srbije, bolju budućnost Vranja i naše dece“.

U zakonski propisanom roku, Gradska izborna komisija bi trebalo da proglasi listu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare