Vranjski naprednjaci proslavili Svetu Petku

VRANJE

U novim prostorijama Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju proslavio je stranačku slavu Svetu Petku.

Obeležavanju slave naprednjaka prisustvovali su funkcioneri SNS, članovi i simpatizeri, koalicioni partneri i brojni gosti.

Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih naprednjaka čestitao je svima koji slave i istakao da je današnji dan poseban za Srpsku naprednu stranku.

 

„Želeo bih da vam se zahvalim što ste našli vremena da na ovaj poseban dan za nas budete sa nama. Odlučili smo da kao i svake godine slavu obeležimo skromno u prostorijama stranke. Želeo bih da danas izrazim nadu, očekivanje i veru da ćemo u narednom periodu imati mnogo više ovakvih dana kada ćemo se družiti i okupljati lepim povodima, da pokažemo da ne postoje stvari oko kojih ne bi mogli svi kao ozbiljni ljudi, kao neko ko u ovom trenutku nosi svu odgovornost u gradu sednemo i razgovaramo, a da nam pri tome uvek i na svakom mestu na umu budu problemi naših sugrađana, jer od toga koliko pokažemo odgovornost u izvršavanju svojih obaveza toliko će i naši sugrađani biti zadovoljni. To je nešto što ne smemo nikad da zaboravimo. Jedino što se od svih nas očekuje to je odgovornost“, istakao je Bulatović.

Generalni sekretar Gradskog odbora Srpske napredne strane u Vranju Goran Đorđević koji je svim prijateljima stranke poželeo dobrodošlicu rekao je da stranka Svetu Petku obeležava i slavi punih 10 godina, a danas prvi put u novim stranačkim prostorijama.

Maja Đorđević iz Unije žena, kuma ovogodišnje slave predala je kolač novom kumu Goranu Nikoliću, potpredsedniku vranjskih naprednjaka.

„Svim građanim želim da ovaj dan zajedno obeleže sa nama i da veruju u bolju budućnost i sigurna sam da ćemo naredne godine kada obeležavamo slavu biti još brojniji i da ćemo završiti mnoge zadatke koje smo započeli u ovoj godini“, rekla je Đorđevićeva.

Goran Nikolić, izrazio je veliko zadovoljstvo što je među 12.000 članova baš on izabran da bude kum.

 „Svi ste uvek dobrodošli, ne treba da dozvolimo da nas različiti stranački pravci i interesi, ili politička načela udaljavaju, moramo biti blizu jedni drugima, da pre svega gradimo poverenje i iskrenu saradnju, a sve u cilju dobrobiti naših građana“, rekao je Nikolić.

Obeležavanje stranačke slave je počelo prisustvom na Svetoj arhijerejskoj liturgiji i presecanjem slavskog kolača u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare