Vranjski naprednjaci najoštrije osudili pretnje upućene predsedniku Vučiću

VRANJE

 Povodom pretnji koje su upućene predsedniku Aleksandru Vučiću saopštenjem se oglasio Gradski odbor SNS u Vranju, koje prenosimo u celosti.

„U najtežim vremenima za aktuelnu vlast, opterećenu borbom protiv sve teže pandemije korona virusa i naporima da se sačuva vodeća ekonomska pozicija Srbije u regionu, svoj “doprinos”  bojkotaška opozicija daje jedinom kampanjom koja opstaje i traje – kampanjom dirigovanih pretnji na život predsednika Aleksandra Vučića.

Gradski odbor SNS u Vranju ne može i nikada neće ostati nem pred pretnjama koje su očigledno jedino sredstvo da se zaustavi napredak Srbije i opustoši  sve ono što je vlast predvođena Aleksandrom Vučićem učinila za Srbiju da danas korača krupnim koracima napretka ispred svih.

Najoštrije osuđujemo fašističke metode srbomrzačke opozicije uz apel da se u skladu sa zakonom kazni svaki dalji pokušaj ugrožavanja života predsednika i njegove porodice.

Nalogodavce ovakvih zločina najavljena borba protiv kriminala u Srbiji neće zaobići!“, navodi se u saopštenju vranjskih naprednjaka.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare