Vranjski naprednjaci čitaju tvitove Sergeja Trifunovića

VRANJE

Povodom još jednog tvita Sergeja Trifunovića i još jedne izrečene i napisane uvrede, Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju najoštrije osuđuje ovakav govor mržnje i ovakav oblik političkog dijaloga, navodi se u današnjem saopštenju vranjskih naprednjaka.

“Gospodin Trifunović u svom tvitu od 3. decembra predsednicu srpkog parlamenta gospođu Maju Gojković naziva fuksom i na najogoljeniji način pokazuje svoj primitivizam, nedostatak manira i kućnog vaspitanja. Suštinski pokazao je svoj odnos prema ženama jer ovo nije samo uvreda za predsednicu parlamenta već je uvreda za sve žene Srbije, za sve majke, ćerke, sestre. Ovaj njegov politički performans je samo nastavak njegovog političkog diskursa vređanja i omalovažavanje političkih neistomišljenika. Da ne zaboravimo i skorašnje vređanje predsednice Vlade Srbije gospođe Brnabić. Ali kao što premijerka reče „ Oni neka nas vređaju a mi ćemo kao odgovor raditi više, otvarati nova radna mesta, graditi pozorišta, muzeje.“
Očigledno da ovaj kvazi evropejac ne shvata suštinu i osnovnu namenu tvitera, jer umesto da širi i propagira svoje političke ideje, on ovu društvenu mrežu koristi za najprizemnije uvrede i najbanalniji obračun sa neistomišljenicima. Možda je ovo zapravo prava slika politike koju zastupa ovaj „bard srpskog glumišta“ i njegovih političkih mentora iz Saveza za (pljačku) Srbije, tako da je dobro da svi vidimo kojim metodama političkog delovanja bi se koristio „bard srpskog glumišta“ i njegova kamarila ako bi nedaj Bože dobili mandat od srpkog naroda. To bi u pravom smislu reči bila politička Fukušima Srbije od koje se ne bi oporavila decenijama.
Mi iz Srpske napredne stranke duboko verujemo da Srbija zaslužuje bolje i više od čoveka kakav je Sergej Trifunović i vrednosti koje on predstavlja i zastupa, i kao individua i kao politička figura. Ali u Srbiji će uvek postojati Sergeji Trifunovići, i na radost Srbije uvek će biti manjina i na političkim marginama, jer danas biti Sergej je više pitanje dijagnoze. Kao što neko reče, manje od glumca, ali više od budale”, vele vranjski naprednjaci.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare