Vranjske gimnazijalke najbolje na Međuokružnom takmičenju u odbojci 

VRANJE

Profesor fizičkog vaspitanja u vranjskoj Gimnaziji Aleksandar Stanojković kaže da su gimnazijalke postigle veliki uspeh, jer su i srednjoškolke ostalih ekipa bile na zavidnom nivou u igri. 

„Na Međuokružnom takmičenju ekipa iz Pirota, Leskovca i Vranja, svako je igrao po dve utakmice. Mi smo izgubili od Leskovca 2:1,  Pirot je dobio Leskovac 2:1 i mi Pirot 2:0. Sve ekipe imaju po jednu pobedu, ali mi imamo najbolji set količnik 3:2 Leskovac 3:3 i Pirot je treći 2:3“, navodi profesor Stanojković. 

On ističe odličnu atmosferu na takmičenju, požrtvovanost devojaka iz njegovog tima, koje su bile na visini zadatka i pokazale zavidno znanje u igri. 

U timu su bile Teodora Đorđević kapiten, Emilija Ristić, Mina Spasić, Nina Stamenković, Lana Marković, Dunja Đorđević, Milica Ničić, Danica Stojanović, Anja Milenković, Sofija Stojmenović. One su odigrale vrhunsku odbojku, pokazavši na terenu sportski duh, istrajnost u igri i spremnost da nastave takmičenje na Državnom prvenstvu. 

„Odlična atmosfera uz predivno navijanje. Naše odbojkšice su pokazale kvalitet, posebno izdvajam kapitena Teodoru Đorđević i Dunju Đorđević koje su i pored toga što su bile bolesne izrazile želju da pomognu i na najbolji način pokazale kako se igra i voli naša škola, naravno tu ne umanjujem udeo ostalih devojaka, sve su odigrale na zavidnom nivou, pogotovu u drugom meču protiv neugodnih Piroćanki. 

Odlazimo na Državno prvenstvo uzdignutih glava sa namerom da ostavimo dobar utisak, predstavimo našu školu i grad u najboljem svetlu i odigramo najbolju odbojku koju znamo“, kaže profesor Stanojković. 

Državno prvenstvo u odbojci biće održano na Srebrnom jezeru 30. i 31. marta. (kraj) ZS/MS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare