Vranjska gimnazija organizuje prevoz za polaganje prijemnog ispita

VRANJE

Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju  obaveštava sve učenike koji su se prijavili za polaganje posebnog prijemnog ispita iz matematike za smer učenika sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku (IT odeljenje) da je škola organizovala prevoz za sve prijavljene kandidate.

„Kako je punkt za polaganje prijemnog u Leskovcu, molimo vas da poštujete satnicu polaska i mesto okupljanja. S obzirom na to da ima kandidata iz Vladičinog Hana i Surdulice, a radi lakšeg organizovanja, predlažemo satnicu polaska u nedelju 2. juna, u 7 sati i 30 minuta, kada je predviđeno okupljanje i polazak ispred Gradske crkve u Vranju za učenike sa teritorije Grada Vranja. U 8 sati i 10 minuta polazak sa autobuske stanice u Vladičinom Hanu, za učenike sa teritorije Vladičin Han i Surdulica“, obaveštavaju iz Gimnazije“.

Prijavljeni kandidati su dužni da sa sobom ponesu đačku knjižicu sa fotografijom, flašicu vode i pribor za rad (lenjir, trougao, uglomer, šestar, hemijska olovku, grafitna olovka, gumica i kalkulator sa osnovnim računskim operacijama. Svi drugi kalkulatori nisu dozvoljeni za korišćenje. Ne može se koristiti kalkulator na mobilnom telefonu). Mobilni telefoni su zabranjeni.

U obaveštenju je navedeno da je neophodno pripremiti prazan papir overen pečatom škole, (po 2 po učeniku), ukoliko je potrebno za pomoćni rad. Taj papir se ne predaje.

Učenici koji ne koriste organizovan prevoz molimo da budu u 9 sati i 15 minuta u Gimnaziji u Leskovcu, kaže se u obaveštenju koje je potpisala direktorka Gimnazije u Vranju, Suzana Mišić Stanković. 

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x