Vranje deo projekta ,,Srbija u ritmu Evrope“

VRANJE

Ugovor o učešću Vranja u velikom muzičkom projektu pod nazivom ,,Srbija u ritmu Evrope“ potpisali su, u četvrtak, gradonačelnik dr Slobodan Milenković i zastupnik ,,Europion capital advisors management“ d.o.o Igor Karadarević .

Kako je reč o takmičenju, audicija će u saradnji sa direktorima biti održana u svim osnovnim i srednjim školama, kad će biti odabrano 20 najtalentovanijih učenika. Deca koja budu izabrana predstaviće se na  jeziku zemlje koju im dodeljuje organizator, a njihov nastup je u stilu Evrovizijskog takmičenja.

 Organizatori će obučavati decu, a predviđeno je da ekipe iz televizijskog programa dolaze jednom do dva puta nedeljno u svaki grad, kako bi učesnici bili spremni za televizijski prenos.

Finalni koncert manifestacije ,,Srbija u ritmu Evrope“ biće organizovan u Nišu, prošlogodišnjem pobedniku. Koncert će uživo prenositi Prva Srpska Televizija.

Prva nagrada za pobednika je 50 odsto od ukupnog neto prikupljenog novca od poslatih SMS poruka, koji se prenosi u budžet grada i namenjen je za poboljšanje uslova u školama.

Ovaj najveći dečiji muzički projekat u Srbiji koji su podržali ambasadori Evrope i Evropske unije napravili su Prva srpska Televizija i ,,Srbija u ritmu Evrope“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare