Vranjanke na rolerima osvojile tri medalje

VRANJE

 

Takmičarke Skijaškog kluba „Besna Kobila“ iz Vranja učestvovale su na trkama u Poljskoj u disciplini slalom na rolerima.

Anastasija Stojanović u kategoriji devojčica do 12 godina i Mia Dedinac u kategoriji juniorki, prvog dana takmičenja, osvojile su bronzane medalje.

Lenka Stanković je zauzela četvrto mesto kod devojčica do 12 godina, dok su Emilija Arsić i Kaja Sretić u kategoriji devojčica do 14 godina zauzele peto i šesto mesto.

Drugog dana nadmetanja vođen je kup istočne Evrope. Na pobedničko postolje popela se Lenka Stanković zauzevši treće mesto u kategoriji devojčica do 12 godina.

Anastasija Stojanović, Emilija Arsić i Mia Dedinac su zauzele četvrto mesto u svojim kategorijama, dok je Kaja Sretić zauzela šesto mesto u kategoiji devojčica do 14 godina.

Na trkama je zapaženu ulogu imao i trener Đorđe Dedinac, koji je oba dana bio tehnički delegat u ime Svetske roler federacije i postavljač staze. Na takmičenjima je bilo 110 učesnika iz osam zemalja.

Roleraši iz Vranja sledećeg vikenda putuju za Češku, gde će učestvovati na Otvorenom prvenstvu ove zemlje, kao i drugoj ovogodišnjoj trci Svetskog kupa.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare