Vranjanka dobila prestižnu stipendiju za školovanje na IT akademiji

VRANJE

Mihaela Milenković iz Vranja ove godine je proglašena za đaka generacije Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju.

Dobila je prestižnu stipendiju za školovanje na IT akademiji koja će joj omogućiti da odabere jedan od ukupno šest smerova, koji će pohađati.

Ističe da joj ovo priznanje mnogo znači, jer u najboljem svetlu predstavlja njenu školu, grad i nju samu. Mihaela je još jednom potvrdila da izbor za đaka generacije podrazumeva celovitu i svestranu ličnost u sticanju znanja i osvajanja prestižnih nagrada na svim poljima.

Zahvaljujući uspešnom partnerskom društvu LINK group i Fondacije Nj.K.V.  prestolonaslednika Aleksandra, u poslednje četiri godine đacima generacije iz Srbije i Republike Srpske dodeljeno je ukupno 105 programa besplatnog školovanja na IT akademiji.

Sa ciljem pružanja pomoći za dalje usavršavanje u obrazovanju, tokom ovih godina dodeljeno je 40 besplatnih školovanja na IT akademiji, koje će izabrani đaci moći da pohađaju online, putem interneta, pomoću najsavremenijih platformi za učenje na daljinu.

Specijalna komisija u konkurenciji od više od 600 đaka generacija, odabrala je 40 najboljih kandidata u skladu sa iskazanim interesovanjima i uspesima.

Svečano uručenje nagrada biće organizovano u septembru na Belom dvoru.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare