Volonteri Gradske opštine Medijana i ovog vikenda uz penzionere

NIŠ

 U subotu, 4.aprila, u ranim jutarnjim časovima, na teritoriji Gradske opštine Medijana, marketi su ponovo bili otvoreni za naše najstarije sugrađane. Na teritoriji najveće niške opštine kupovalo se u 24 prodajnih objekata, a penzioneri su kao i prošlog vikenda strpljivo stajali u kolonama i čekali svoj red za kupovinu.

                  U jutarnjoj kupovini podeljeno je 5000 maski, uz pomoć mladih odgovornih volontera GO Medijana kojih je bilo nešto više od 80.

                  Volonteri GO Medijana, ispred svih prodajnih objekata pravovremeno su podelili zaštitne maske i vodili računa o tome da se drži predviđeno rastojanje među kupcima u redovima.

                  Kako bi penzionere podsetili na važne telefone Kontakt centra GO Medijana, i ovog vikenda je podeljeno 3000 flajera sa telefonima namenjenim za komunikaciju sa starim i iznemoglim licima, licima preko 65 godina, kao i licima koja imaju zdravstvene probleme i kojima je potrebna pomoć, kako u vidu dostavljanja životnih namirnica i medikamenata, tako i u vidu pružanja saveta lekara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare