Vlast u Bujanovcu preživela zahvaljujući novim zapošljavanjima

BUJANOVAC

Četiri dana pre krajnjeg roka u Bujanovcu su odbornici vladajuće većine, koja opet funkcioniše, usvojili završni račun za 2022. godinu.

Vladajuća većina je ovom prilikom izglasala i ovlašćenja predsedniku opštine Nagipu Arifiju da potpiše međuopštinski sporazum o deponijama i upravljanju otpadom.

Vladajuća većina u Bujanovcu opet funkcioniše jer je zamenik predsednika opštine i predsednik Pokreta za dmeokratski progres (PDP) Šćiprim Musliu dobio šest novih radnih mesta za svoje ljude .

Danas je odobrena i akrobatika u zapošljavanju, nekom su smanjena a nekom povećana radna mesta da bi Musliu dobio svojih šet za podršku odluci i završnom računu, čime je izbegnuto raspuštanej Skupštine i uvođenje privremenih mera.

Odbornik Stojanča Arsić je upozorio da je neophodno valjano objašnjenje zašto je nekom smanjen a nekom dodat broj radnih mesta, a ne samo odluka većine, i da bez tog objašnjenja nadležno ministarstvo neće da da saglasnost na nova zapošljavanja .

A odbornici Alternative za promene, jedine albanske stranke koja je u opoziciji, su ocenili da se radi o klasičnoj trgovini zarad opstanka aktuelne vlasti u ovoj opštini. (kraj) LJS/ AMPrati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare