Vlasotinčani najbolji na prvenstvu u boksu

VLASOTINCE

Bokseri bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca osvojili su sedam zlatnih medalja i pehar za najuspešniji klub na pojedinačnom prvenstvu jugoistočne Srbije u boksu za sve uzraste i oba pola.
Osvajači zlatnih medalja su Andrija Andrejević, Milan Stanojević, Pavle Takić, Alek Andrejević, Ognjen Mitić, Marko Bidžić i Nemanja Stojanović.

Za najboljeg boksera u uzrastu školaraca proglašen je Alek Andrejević, a za najboljeg boksera u uzrastu mladih Nemanja Stojanović, takođe članovi bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.
Prvenstvo je odrzano u Sportskom rekreativnom centru „Vlasina“ u Vlasotincu, pred oko 500 ljubitelja plemenite veštine.

Gledaoci u Vlasotincu su mogli da uživaju u 21 borbi, a na prvenstvu je ucestvovalo 15 bokserskih klubova sa teritorije jugoistočne Srbije.

„Medalje i pehari koje smo danas osvojili su rezultat dugogodišnjeg rada trenera našeg kluba sa Vlasotinačkom omladinom. Prošle godine smo takođe osvojili najviše medalja na prvenstvu jugoistočne Srbije u Prokuplju, i tada kao i danas bili smo prpglašeni za najtrofejniji klub na prostoru jugoistočne Srbije. U narednom periodu nas očekuje prvenstvo Srbije, koje će biti održano u Kragujevcu od 12. do 14. maja, na kome očekujemo dobre rezultate“, rekao je Milan Jović trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare