Vlasotinački SPS o izborima i rezultatima

VLASOTINCE

Nakon završetka izbora za poslanike Narodne skupštine Republike Srbije i izbora za predsednika Republike Srbije, Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu izuzetno je zadovoljan ostvarenim rezultatima glasanja, saopšteno je danas.

“Na 58 biračkih mesta na teritoriji opštine Vlasotince, izbornu listu „Ivica Dačić – premijer Srbije“ podržalo je ukupno 2.879 birača, što je u odnosu na parlamentarne izbore, koji su održani 2020. godine, više za 20%. Ovaj rezultat nedvosmisleno pokazuje da su građani opštine Vlasotince prepoznali vrednosti i principe za koje se zalaže Socijalistička partija Srbije.

Ističemo i značajan doprinos ubedljivoj pobedi zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu ovim putem želi da se zahvali svim članovima i simpatizerima SPS, koji su podržali naš program socijalne pravde i jednakih šansi za sve, koji je već 32 godine okosnica političkog delovanja Socijalističke partije Srbije i na taj način nas obavezali da i u narednom periodu težimo ka ostvarenju još boljih rezultata.

Ujedno, svim građanima opštine Vlasotince čestitamo Vaskrs i 1. maj – Praznik rada, sa željom da praznike provedu sa svojim porodicama u zdravlju i radosti”, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsednik OO SPS Vlasotince Nebojša Stojanović.

              
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare