Vlasotinački SPS izabrao nove članove Opštinskog odbora

 

VLASOTINCE

Na sednici Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vlasotincu bilo je reči o aktivnostima partije od početka 2018. godine, naročito o formiranju i izboru rukovodstva Saveta Socijalističke omladine Srbije u Vlasotincu, kao i o održanoj izbornoj skupštini i izboru novog rukovodstva Foruma žena SPS u Vlasotincu.

Članovi OO SPS obavešteni su i o održanom sastanku sa predsednikom Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS – Vladanom Zagrađaninom i potpredsednikom SPS – Brankom Ružićem.

Na sednici su takođe donete odluke o izboru članova SPS u organe Opštinske organizacije SPS u Vlasotincu. Zbog dugogodišnjeg uspešnog rada i delovanja u interesu SPS na mestu sekretara Izvršnog odbora OO SPS, Sokol Stanojević je izabran na funkciju potpredsednika OO SPS.

Iz novoizabranog rukovodstva Saveta Socijalističke omladine u Vlasotincu, Milutin Nikolić predsednik i Jovan Stanković, potpredsednik Saveta, izabrani su za članove Opštinskog odbora. Takođe, novoizabrane članice predsedništva Foruma žena u Vlasotincu, dr Marija Valčić, Nevenka Vasić, Milena Đorđević i Sonja Kostadinović izabrane su za članice Opštinskog odbora SPS u Vlasotincu.

Na ovoj sednici, za članove Izvršnog odbora izabrani su Radivoje Stojanović, Dejan Petrović i Ivan Bogdanović. Na prošlonedeljnoj sednici Izvršnog odbora, na mesto sekretara Izvršnog odbora postavljen je Jovan Stamenković.

Opštinski odbor SPS u Vlasotincu je među prvih deset u Srbiji po svojim izbornim rezultatima. Priznanje za uspešan rad stiglo je i iz Glavnog odbora SPS, jer je Izbornoj skupštini Foruma žena prisustvovala Slavica Đukić Dejanović, ministar u Vladi Srbije i predsednica Foruma žena Srbije, kao i da je Izbornoj konferenciji Saveta omladine u Vlasotincu prisustvovao Uglješa Marković, predsednik Socijalističke omladine Srbije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare