Vlasnik komanije „Ormo“ i ministar trgovine Rasim Ljajić u Lebanu

LEBANE

 

Vlasnik turske kompanije “Ormo” Adnan Ocalgiraj, u pratnji ovlašćenog predstavnika Besima Minkare I  najbližih saradnika, obišao je juče nekadašnje tekstilno preduzeće “15 Maj Eksportekst”, prenosi zvanični sajt opštine Lebane .

Ljajić je, prenosi sajt, rekao da je Lebane jedan od prioriteta Vlade,  kao opština koja mora biti sagledana i da,osim ove turske kompanije, planiraju još nekoliko investitora da dovedu u ovu opštinu.

 

 

U tekstu se navodi da je održan sastanak sa lokalnim rukovodstvom,  na čelu sa predsednikom opštine Zoranom Ilićem,  kom je prisustvovao i direktor Regionalne privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug Goran Jović a da su zatim obišli krug i hale Eksporteksta.

Beogradska firma “ROOFS” je glavni izvođač radova na sanaciji i adaptaciji proizvodnih hala a radi se po projektu inženjerskog tima koga je predložila Vlada Srbije.

Predsednik opštine Zoran Ilić je Ljajića,  vlasnika i predstavnike firme ORMO do detalja upoznao sa samim tokom i postupkom koji je do sada bio sproveden kao i sa problemom nezaposlenosti građana ove opštine te da otvaranje ove firme za Lebane će značiti veliki pomak, piše opštinski sajt..

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare