Vlasini mršav bod u Popovcu

VLASOTINCE
Bleda izdanja i slabe igre osnovni su razlog posrtanja Vlasine i veoma lošeg plasmana na tabeli srpskoligaša iz Vlasotinca, u jesenjoj sezoni pa će tako, u drugom delu prvenstva imati mnogo muka i problema da sačuvaju srpskoligaški status. Budućnost iz Popovca poslednjih nekoliko godina bio je klub koji je postavio visoku lestvicu kako takmičarsku, tako i u izgradnji fudbalske infrastrukture. Ali spletom nesrećnih okolnosti u samom klubu, po svemu sudeći mnogo toga zacrtanog u ovom klubu za sada je stornirano.
Fudbaleri Vlasine u Popovcu nisu se proslavili igrom u prvom poluvremenu, da bi svoju igru malo podigli na viši nivo u drugom poluvremenu, ali njeni napadači nisu znali i umeli da svoje prilike pretvore u pogotke i tako donesu Vlasini pobedu i tri boda koja bi bila od neprocenjive vrendosti u borbi za opstanak. Golmani obe ekipe svoj zadatak obavili su na pravi način, što najbolje govori činjenica da su njihove mreže ostale netaknute posle 90 minuta igre.
Novi igrači i stari trener Dragan Nikolić već u nedelju imaju novo iskušenje na svojoj ,,Rosulji” gde dolazi vodeći Trajal iz Kruševca koji do sada od 16 odigranih utakmica ima stoprocentan bodovni učinak i sigurno će nastojati da svoj pobednički pohod nastavi i u narednom 17.kolu.
Vlasina: Gašić, Antić (N.Marković), Stojković, Milošević, F.Marković, Stojiljković, Mitrović (Đokić), Stefanović, Milenković (M.Stojanović), Nikolić, Miljković. (kraj) VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare