Vlasina poklekla u finišu u Meševu

VLASOTINCE


Sa mnogo nadanja fudbaleri Vlasine otišli su u Meševu, mestu pored Kruševca sa nadom i željom da dođu do celog plena.

Jesenji slabi rezultati su doveli ,,Rosuljce” da će se u nastavku prolećne sezone boriti za svaki bod kako bi očuvali srpskoligaški status. To je vraški težak zadatak za četu trenera Dragana Nikolića, jer su jesenas fudbaleri Vlasine isuviše bili komotni na terenu tako da su na lak način proćerdali jesenje utakmice koje su imali. Subotnji rival ekipa Meševa je najveće iznenađenje na srpskoligaškom ,,Istoku” i nalaze se na drugom mestu, što je skoro prvorazredno iznenađenje.
U ravnopravnoj igri tokom čitavog meča, napadači obe ekipe imali su svoje prilike ali zbog nedovoljno koncentracije pred golom svog rivala nisu umeli i znali da lopti nađu put do mreže. Ipak domaći napadač Radovanović u 84.minutu uspeo je udarcem glavom da primora na kapitulaciju golmana Gašića za veliku radost domaćih igrača i malobrojnu publiku.
U narednom 19.kolu vlasotinački srpskoligaš opet igra na gostujućem terenu u Trgovištu gde će za protivnika imati ekipu Pčinje koja se nalazi u istovetnoj situaciji kao ,,Rosuljci” i sa malo šansi da sačuva srpskoligaški status. (kraj) VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare