Na ,,južnoj pruzi” sve pršti

VLASOTINCE-LESKOVAC-VRANJE-LEBANE-PROKUPLJE-MEDVEĐA-KURŠUMLIJA


Fudbalska igra je veoma intersantna i, vrlo često, veoma neizvesna u pogledu koja će se ekipa biti prvak, a isto i koje ekipe mogu da izgube zonaški status. U preglomaznoj zoni ,,Jug” za bodove se bore 18 ekipe, a jedna ekipa može biti prva, dok će bez malo pola lige morati da se presele u niži stepen takmičenja zbog najavljene reorganizacije zone ,,Jug”. Upravo zbog toga još sada sve pršti na ,,južnoj pruzi” u pogledu krajnjeg plasmana.
Vranjski SU Dinamo je trenutno lider na tabeli sa bodom više od ekipe Jedinstva iz Bošnjaca, a sa treće pozicije šampionsku titulu merka i OFK Topličanin iz Prokuplja. Zonski status skoro da su već, sa jednocifrenim brojem osvojenih bodova, izgubile ekipe vinaračke Mladosti 1959, Jastrepca iz Blaca i Gračanice.
U derbiju kola pred velikim brojem ljubitelja fudbala na stadionu kraj reke Jablanice u Lebanu snage su odmerili domaći Radan i SU Dinamo iz Vranja i ovaj susret je okončan nerešenim ishodom u kome su mreže oba golmana ostale netaknute. U Kuršumliji domća OFK Kosanica sa 4:3 savaladala je Jedinstvo iz Bošnjaca, dok su fudbaleri Mladosti 1959 iz Vinarca doživeli pravi brodolom u susretu sa ekipom Svetlosti koja je čak u sedam navrata savladala golmana zonaša iz Vinarca. Ništa nije bolje prošla ni ekipa Plantaže koja je sa 5:1 poražena u Prokuplju od ekipe OFK Topličanina. Na stadionu podno Hisara domaća Sloga sa 5:2 savladala je komšijsko Jedinstvo iz Bošnjaca. U Medveđi domaća Jablanica sa 5:1 savladala je ,,fenjerdžiju” ekipu Gračanice, a istovetnim rezultatom poražena je i ekipa bojničke Puste reke u meču sa ekipom Gackog. (kraj) VS/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare