“Vlasina” i “Budućnost” u finalu “Kupa Jovan Stojanović Pajsa”

VLASINA


Iz pijeteta i poštovanja za sve ono što je učinio za FK ,,Vlasina” i fudbal uopšte u vlasotinačkoj opštini, Fudbalski savez opštine Vlasotince organizovao je ove godine ,,Kup Jovan Stojanović – Pajsa” u kome su učestvovale sve ekipe sa teritorije FSO Vlasotince.
Dve trenutno najbolje ekipe iz opštine Vlasotince, srpskoligaš Vlasina i Budućnost iz Orašja, u sredu će odmeriti snagu u finalnoj utakmici koja će se odigrati na vlasotinačkoj ,,Rosulji” sa početkom u 15,30 časova.
Povodom ovog fudbalskog spektakla FSO Vlasotince organizovao je konferenciju za novinare na kojoj je prisustvovala i ćerka Dragana pokojnog ,,Pajse” čija je, inače, porodica dala saglasnost da ovoj fudbalski događaj ponese ime Jovana Stojanovića.
U ime organizatora konferenciji je prisustvovao Radovan Stanković, predsednik FSO Vlasotince, a ispred FK ,,Vlasina” konferenciji su prisustvovali Miroslav Milosavljević, sportski direktor, Goran Miladinović, generalni sekretar, trener Dragan Nikolić i fudbaleri kapiten Igor Jović i golman Mića Mladenović, a boje zonaša iz Orašje branili su predsednik Neško Milčićm i Jovan Tasić ,, alfa i omega” kluba.
Svi učesnici konferencije biranim rečima govorili su o pokojnom Jovanu Stojanoviću ,,Pajsi” koji je mnogo dao fudbalskom klubu Vlasini i učinio samo Vlasotince da u to vreme bude praktično fudbalski hit u fudbalskoj Srbiji.

I danas mnogi fudbalski radnici iz Srbije sa puno poštovanja govore o liku i delu ovog skromnog čoveka koji je svojom mirnoćom i diplomatijom uspeo sve ljude da prosto očini svojom blagošću i poštenjem.
Bez obzira što je sreda radni dan, očekivanja su da će na ,,Rosulju” doći veliki broj fudbalskih zaljubljenika da vide ovaj fudbalski spektakl prvih komšija, a vredni organizatori iz FSO Vlasotince pripremili su prigodne nagrade za pobedničku ekipu, najboljeg igrača i najboljeg golmana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare