Vlasina dovela četvoricu novih igrača

VLASOTINCE

Ovogodišnji letnji prelazni rok za fudbalere trajao je neuobičajno dugo u odnosu na ranije godine, kada se po pravilu završavao poslednjeg dana avgusta. Nadležni fudbalski organi UEFA i FS Srbije, zbog pandemije korona virusa, doneli su odluku da fudbaleri mogu koristiti prelazni rok u periodu od 14. jula do 5. oktobra.

Na zelenim pijacama, ovih dana, bilo je gužve oko kupovine povrtarskih namirnica za nastupajuću zimu, a još više bilo je gužve na fudbalskoj pijaci, gde su mnogi igrači tražili sredinu kako bi se uhlebili, ali su i sami klubovi tražili nova pojačanja za sezonu koja je već na polovini jesenje prvenstvene trke za bodove. Tako je agilno klupsko rukovodstvo srpskoligaša Vlasine, na čelu sa preduzimljivim predsednikom Bojanom Vlajkovićem u smiraj poslednjeg dana prelaznog roka uspelo da na „Rosulju” privoli četvoricu novih igrača, koji bi svojim kvalitetom unapredili igru srpskoligaša iz grada na reci Vlasini u godini kada fudbalska Vlasina slavi izuzetno vredan i značajan jubilej – sto godina od osnivanja kluba.

  • Procenili smo u klubu da su nam potrebna pojačanja kako bi smo ostvarili zacrtani plan, a to je borba za šampionsku titulu i prelazak u viši rang. To je naša obaveza prema vernim navijačima u ovoj tekućoj godini kada obeležavamo jedan veliki jubilej, a to je stogodišnjica fudbalske Vlasine. Osvajanjem prvog mesta i prelaskom u viši rang takmičenja, na najbolji mogući način ispisali bi smo zahvalnost svim generacijama kluba koje su u predhodnih sto godina nosili sa ponosom dres Vlasine – rekao nam je Miroslav Milosavljević, sportski direktor „Rosuljaca”.

Koja su to pojačanja koja su stigla u Vlasotince?

  • Mislim da smo odabrali prava pojačanja, upravo ona koja su nam najpotrebnija i to na mestima gde smo bili deficitarni. Naši novi članovi su Lazar Marković, Nikola Mladenović, Stefan Vlajković i Aleksandar Stanković. Dolaskom četvorice novajlija igrački fond učinili smo brojnijim, a u isto vreme i kvalitetnijim.

Kako u klubu ocenjujete dosadašnje rezultate vaše ekipe?

  • Sam trenutni poredak na tabeli srpskoligaškog „Istoka” najbolji je pokazatelj vrednosti svih ekipa koje žele na sam vrh tabele. Zadovoljni smo dosadašnjim rezultatima, mada je moglo biti i bolje, ali zato dolaskom igrača koja slove kao pojačanja očekujem da Vlasina u nastavku prvenstvene trke pokaže svoje pravo lice, a to su dobre igre koje će biti materijalizovane osvajanjem bodova. Klupsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom Bojanom Vlajkovićem i njegovim najbližim saradnicima čini sve da igračima obezbedi sve potrebne uslove kako bi spremni ušli u svaki naredni meč. Fudbalski teren je jedino mesto gde se iskazuje kvalitet ekipe, a moje mišljenje je da Vlasina, sada, ima ekipu koja mora dobrim igrama i pobedama da bude u samom vrhu tabele srpskoligaškog „Istoka”.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare