Vladimir Kocić novi predsednik OO SNS Vlasotince

VLASOTINCE

U Vlasotincu očekivano novi predsednik Opštinkog odbora SNS je Vladimir Kocić.

U saopštenju poslatom iz te stranke se navodi da je Kocić “elektroinženjer iz Boljara” (selo pored Vlasotinca).

Kocić je, između ostalog, rekao na izbornoj Skupštini SNS da su “milijarde dinara uložene u stotine projekata kojima smo obezbeđivali bolje uslove, pre svega, za našu decu jer su nam ona najvažnija.
Radili smo grandiozne projekte poput rekonstrukcije objekata osnovnih i srednjih škola, vrtića, ambulanti, zgrade Kulturnog centra, podigli smo nove mostove, gradili smo puteve i ulice, zamenili hiljade metara vodovodnih cevi, branili smo se od poplava čisteći kanale, praveći propuste, sanirajući manje mostove… Obnovili smo vozni park komunalnih preduzeća i doma zdravlja, uređivali smo naš kej, kupalište i nastavićemo tako. Što se mene tiče, a i vas, pretpostavljam, nema stajanja. Na putu kojim idemo zacrtali smo još mnoge velike projekte – rekonstrukciju fabrike vode, uređenje pijace i groblja, sređivanje trga i starog groblja, nastavak uređenja keja i kupališta, rekonstrukciju moravačkog mosta, izgradnju obilaznice oko Vlasotincea, izgradnju kanalizacione mreže u seoskim mesnim zajednicama sa izgradnjom novog PPOV, rekonstrukcije i izgradnje lokalnih puteva i ulica, rekonstrukcije i izgradnje vodovodne mreže, nastavićemo sa rekonstrukcijama i izgradnjom seoskih domova kulture, kao i izgradnju dečjih parkova”, navodi se u saopštenju.

Kocić je trenutno zamenik predsednika opštine Vlasotince, navodi se u saopštenju u kome piše i da se “privatnim preduzetništvom bavi od 2009. godine”. (kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare