Više javno tužilaštvo još uvek nije dobilo rezultate obdukcije tela pronađenog u Velikom Trnjanu

LESKOVAC

Više javno tužilaštvo u Leskovcu nije dobilo zapisnik o obdukciji leša NN lica koje je pronađeno u Velikom Trnjanu a nismo ni davali medijima saopštenja u vezi sa ovim činjenicama, rečeno je Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress u tužilaštvu.


“Više javno tužilaštvo u Leskovcu, u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu, vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo.
Radi utvrđivanja identiteta leša koji je pronađen u Velikom Trnjanu, Više javno tužilaštvo izdalo je i naredbu za DNK veštačenje.
Do današnjeg dana nismo dobili rezultate veštačenja”, navodi se u zvaničnom odgovoru Višeg javnog tužilaštva JUGpressu.

U Velikom Trnjanu je pre par dana pronađen leš u pomoćnoj zgradi kuće a u susednoj prostoriji je dan pre toga pronađeno beživotno telo ženske osobe.

Pretpostavlja se da kasnije pronađeno telo pripada suprugu žene za koju se navodi d aje izvršila smaoubistvo a koji nije viđen u selu u poslednje tri godine.

Pojedini mediji uveliko objavljuju navodne rezultate obdukcije za koje u leskovačkom Višem tužilaštvu tvrde da nisu još stigli.

U leskovačkoj Policijskoj upravi je JUGpressu rečeno da rezultati obdukcije ne stižu kod njih već u tužilaštvo.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare