Vip 4G LTE mreža za brzi prenos podataka dostupna u Leskovcu

LESKOVAC

 

Nakon što je Vip u aprilu prošle godine prvi uveo mobilnu mrežu najnovije četvrte generacije, 4G LTE mreža na raspolaganju je korisnicima i u Leskovcu.

Vip 4G LTE signal u Leskovcu u ovom trenutku pokriva naselja Centar, Dubočica, Hisar, Bolestija, Rupe, Zele Veljković, naselje Čifluk Mira i naselje Solidarnost, a do kraja godine biće pokrivena i dodatna područja u ovom gradu.

“Vip mobile stalno ulaže u svoju mrežu i tehnologiju kako bismo obezbedili bolji kvalitet postojećih usluga i unapredili iskustvo u korišćenju mobilnih uređaja. Samo tokom prošle godine uložili smo preko 75 miliona evra u razvoj 4G mreže najnovije generacije i unapređenje postojeće mreže širom Srbije. U 2016. godini planiramo da investiramo u sveobuhvatno širenje 4G mreže koja će omogućiti brz i pouzdan mobilni širokopojasni internet za 75% stanovništva, u više od 70 manjih i većih gradova Srbije’’, ističe Natali Delić, CTO kompanije Vip mobile.

Pored Leskovca, do kraja godine brza 4G mreža stiže i u Nišavski, Toplički, Jablanički, Pirotski i Pčinjski okrug i to gradove Aleksinac, Vranje, Pirot, Prokuplje, Surdulicu i Vlasotince.

4G mreža omogućava veoma brz prenos podataka i multimedijalnog sadržaja preko mobilnih uređaja kao i gotovo trenutan odziv mreže i učitavanje on-line sadržaja. Prosečne brzine za su između 40 i 60 Mbps, što je više nego trostruko brže od postojeće 3G mreže. Tako korisnici stiču utisak praktično trenutnog pristupa internetu i preuzimanja velikih i zahtevnih aplikacija, gledanja i deljenja HD i Full HD video materijala.

Prelazak na Vip 4G mrežu je jednostavan, neophodno je da korisnik ima odgovarajuću postpejd tarifu i telefon, i da zameni postojeću karticu za 4G SIM karticu uz zadržavanje postojećeg broja. Vip u svojoj ponudi ima veliki izbor 4G LTE uređaja za svačiji džep, kao i NOVA tarife sa dovoljno uključenih megabajta za surf.

Više informacija o Vip 4G LTE mreži na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije.

Dodatno:

Vip mobile

Vip mobile je najmlađi mobilni operater u Srbiji koji postavlja nove standarde na tržištu telekomunikacija. Zahvaljujući najsavremenijoj mrežnoj infrastrukturi, Vip korisnicima nudi širok raspon usluga iz domena mobilne komunikacije, kao i digitalnih, data i IT rešenja. Vip zapošljava 1.000 stručnjaka sa ciljem da pruži najbolje korisničko iskustvo za više od 2,1 miliona pripejd, postpejd i poslovnih korisnika. U 2015. godini kompanija je ostvarila udeo na tržištu od 22,5% i prihode od 206,8 miliona evra. Svojim odgovornim poslovanjem Vip je prepoznat kao pouzdan partner i incijator brojnih pozitivnih promena u društvu, kao i u oblasti zaštite životne sredine. Sa do sada uloženih 916,6 miliona evra kompanija predstavlja najveću grinfild investiciju u Srbiji.

Vip mobile je član Telekom Austrija Grupe (ATX:TKA), vodećeg pružaoca digitalnih i komunikacionih usluga u regionu Centralne i Istočne Evrope sa više od 24 miliona korisnika u osam zemalja, prihodima od preko 4 milijarde evra i više od 17.500 zaposlenih. Grupa je evropska jedinica kompanije América Móvil, trećeg po veličini provajdera telekomunikacionih usluga na svetu.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
leskovacsrbija
leskovacsrbija
7 godine pre

Molim Vas objasnite mi gde se nalazi naselje “Bolestija”u Leskovcu.Rođen sam i živim u Leskovcu 59 godina i prvi put čujem za to naselje.Unapred hvala,pozdrav.