Vidoviti PSS podržava Vučića

LESKOVAC

Žestoko optužujemo način na koji mnogi predsednički kandidati, koji ovih dana dolaze u naš grad, vode svoje političke kampanje. Čitav njihov program svodi se na blaćenje i vređanje Aleksandra Vučića, saopštio je leksovački odbor Pokreta  snaga Srbije Bogoljuba Karića (PSS BK).

“Janković, Radulović i mnogi drugi, jedinu šansu da zadovolje svoju volju za moć vide u izazivanju nestabilnosti i stvaranju atmosfere nepoverenja među građanima.
Srbija se izvlači iz „spirale propasti“ u koju su je uvukle njihove politike i sada ima novca i za subvencije, i za poljoprivrednike, i za mlade stručnjake.
Sve što je Srbija uradila i radi pod rukovodstvom Aleksandra Vučića je opipljivo i merljivo, i priznato u svetu oko nas.
Zato Gradski odbor Pokreta snage Srbije – BK poziva svoje pristalice i simpatizere da na predstojećim predsedničkim izborima daju svoj glas kandidatu Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću.
BRŽE BOLjE JAČE Aleksandar Vučić”, navodi se u saopštenju PSS BK koje je prosledjeno medijima u 15.44 a ocenjuje , izmedju ostalog, i predizborni govor Saše Jankovića , koji je u Leskovcu boravio  sat vremena  po izdavanju saopštenja.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare