Vidovdansko priznanje novinarki OK radija 

VRANJE-VLADIČIN HAN

Slađana Tasić novinarka OK radija  u Vranju dobitnica je Vidovdanskog priznanja koje svake godine, povodom gradske slave, zaslužnim kolektivima i pojedincima dodeljuje opština Vladičin Han. 

 „Nisam ni znala da su me prijavili za nagradu. Više je predlagača, a među njima kolege i građani, te mi je posebno drago zbog toga. Ovo nije prvi put da novinari dobijaju Vidovdansku nagradu. Bilo je nagrađenih kolega i ranijih godina. Ovakva priznanja znače, jer su potvrda minulog rada, ali i putokaz da se nastavi sa radom, u jednom veoma teškom periodu za novinarstvo u Srbiji, naročito na lokalu. Mada, ako ćemo iskreno, ne znam da li je bilo nekog dobrog i lakog perioda, da tako kažem, za nas novinare“, rekla je Tasić. 

Među nagrađenima je i Ronilačka jedinica Žandarmerije, vatrogasac MUP-a Vladica Stanković, načelnik policijske stanice Vladičin Han, profesori , učenici, ali i jedan penzioner iz sela Kržince. 

Tradicionalno, priznanja se svake godine uručuju na Vidovdan, ali je ove godine napravljen izuzetak, s obzirom da su neki od nagrađenih bili sprečeni da tog dana prisustvuju dodeli. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare